davidanda

This WordPress.com site is the bee's knees

N-ai timp?! Internetul rezolva totul!

on April 7, 2013

Sărbătorile bat la uşă repejor…numa mâine nu-i poimâine şi Pastele  a sosit. Cu toţii ne pregătim pentru această perioadă din timp cu făcutul curăţeniei, cu shoppingul cu vopsitul oualelor etc, caci cea mai mare pregătire este întotdeauna cea din bucătărie. Dacă nu v-aţi făcut încă “temele” sau nu mai aveţi timp pentru pregătirea preparatelor de Paste, puteţi să vă umpleţi masa sau cămara cu doar câteva clickuri.

Producători ecologici şi tradiţionali din zona Ardealului îţi umplu cămara din câteva click-uri. O asociaţie de producători lansează azi, la Cluj, „Coşul ţărănesc“ – un sistem de livrare la domiciliu a alimentelor ecologice şi tradiţionale.

Nouă producători agricoli din cinci judeţe din Transilvania au pus pe picioare o metodă nouă în

România pentru vânzarea produselor tradiţionale şi ecologice. Oferta ardelenilor bio cuprinde fructe, legume, sucuri de fructe, cătină, dulceaţă de casă,  brânză de burduf, caşcaval, drob, miel, oua.

Tot din producţia ţăranului român, clientul poate comanda paste făinoase de casă, miere de albine de toate soiurile, prăjituri şi vinuri de calitate, adică aproape tot ce se poate cumpăra în present şi din piaţă. Produsele bio şi tradiţionale cu certificat vor putea fi însă comandate şi online. În plus, ele le pot fi aduse doritorilor la uşă.

„Coşul ţărănesc”, cum este denumit programul, se aplică cu succes în Statele Unite ale Americii şi în unele ţări din Europa. Sistemul de distribuţie din zona Ardealului va fi gestionat de o echipă operativă, care va încheia abonamente cu consumatorii, va prelua comenzile de la aceştia şi le va transmite agricultorilor.

mancaruri-de-paste

Sursa:

http://nicoletamanciu.wordpress.com/2011/12/20/mancam-online/

http://www.specialbody.net/retete-culinare-de-pasti/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: