davidanda

This WordPress.com site is the bee's knees

FSC si pe facebook si pe blog? Inca nu:(

on March 19, 2013

Facultatea de Științe ale Comunicării a fost înființată începând cu 1 octombrie 2011. Aceasta reunește programele de studii „Comunicare și relații publice”, respectiv „Limbi moderne aplicate”, la ciclul licență, și „Comunicare, relații publice și media digitală”, la ciclul masterat.

Departamentul de Comunicare şi Limbi străine, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, îşi desfăşoară activitatea în doua direcţii. În cadrul uneia, pregăteşte specialişti în comunicare şi relaţii publice şi în traducere şi interpretare. Prin cealaltă, contribuie la formarea viitorilor ingineri prin predarea limbilor străine – engleză, franceză şi germană – la facultăţile Universităţii „Politehnica”.

Este foarte important in zilele noastre ca orice institutie si companie sa fie prezenta in mediul online deoarece societatea a evoluat, informatia circula rapid in mediul online si acesta ar putea fi un punct forte pentru a ne face facultatea cunoscuta. Este de retinut si faptul ca publicul tinta al facultatii noaste este reprezentat intr-o mare proportie de persoane tinere, care isi traiesc viata in stransa legatura cu mediul online. Cel mai usor si la indemana pentru cei tineri este sa caute orice informatie care ii intereseaza online. Tocmai de aceea este foarte important ca Facultatea de Stiinte ale Comunicarii sa fie cat mai prezenta in mediul online.

Din fericire, ne putem mandri cu un site  (http://www.cls.upt.ro) al facultatii unde putem gasi informatii despre facultate, despre admitere, despre proiectele desfasurate sau in curs de desfasurare si tot felul de informatii care ne intereseaza, atat pe noi studentii cat si pe potentialiii studenti ai faculatii. Este foarte important ca aceste informatii sa fie actualizate!J

In ceea ce priveste Facebookul, FSC inca nu are o pagina de Facebook. GRAV!!!!!!!! Astazi, aproape oricine are pagina de facebook. Daca vrei sa afli ceva cauti pe Facebook si in cateva secunde afli ce te intereseaza. Este fosrte important ca dupa ce vom avea o pagina a facultatii sa incercam ca fanii paginii sa devina studenti ai facultatii. Tocmai de aceea ar trebui sa fie postate lucruri cat mai interesante si poze cu activitatile studentilor in timpul facultatii. Aici am putea aminti evenimente precum EXPO CRP care este la cea de-a treia editie, seminarul stiintific studentesc care este de asemenea la cea de-a treia editie.

Un ultim mod de promovare online ar fi sa facem si un blog destinat facultatii noaste, ca tot facem Relatii publice online anul acesta, iar a avea blog este deja un trendJ. Blogul ar trebui sa contina informatii relevante despre facultate, proiecte in desfasurare, initiative de parteneriate si activitati interesante ale studentilor.

Cam atat despre promovarea online a FSC pana acum. Alte idei?

http://www.cls.upt.ro/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: